Sinun ja rakkaidesi iloksi

Mummolan lahjapuodin tuotteet ovat kotimaisia ja mahdollisimman pitkälle kierrätysmateriaaleista valmistettuja. Meiltä löydät ihanat tuotteet lahjaksi ja kodin piristykseksi.
img

Sauna- ja spatuotteet

Mummolan lahjapuodista kattava valikoima Osmian sauna- ja spatuotteita. Lahjapuodin valikoimasta löydät pyyhkeet (30x30, 50x70, 50x100 ja 70x140), pefletit ja laudeliinat ja toilettipussukat. Viereisessä kuvassa Punainen Ruukku saippua-aluset.

img

Vauvat ja lapset

Mummolan lahjapuodista uniikit kastemekot, kasteliinat ja -tyynyt. Vauvalahjoiksi pyyhe- tai tyynyliinasettejä. Lasten iloksi Taitto-Nuotan valmistamat upeat ja laadukkaat keppihevoset

Lahjaideoita & hemmottelua

null

Korut

Valikoimistamme löytyvät sannArtin, Runokan, Pauliina Rundgren Handicraftsin, Venka&Vinkan sekä Vekkulin koruja. Mummolan omana tuotantona Krakahelmet.
null

Laukut ja pussukat

Erilaisista materiaaleista valmistettuja erikokoisia laukkuja, pussukoita ja kännypusseja. Valmistajina mm. Mummola lahjapuoti, Risako, Tmi Aija Daniel, Tmi Ilo yllättää, EloQ, Mummon Wintti.

null

Hyvän olon tuotteet

Iso valikoima erikokoisia viljahauteita aikuisille ja lapsille. Meiltä myös mukavat torkkupeitot ja sesongittaiset erikoistuotteet.
null

Elintarvikkeet

Meiltä Ylöjärven Suojärven maukkaat suklaat, Vilippuksen hauskat lakupussit (Porvoon lakritsia) sekä Mummolan oma valikoima kahvia ja teetä
null

Kortit

Paljon kortteja Mummolan omaa tuotantoa. Lisäksi Rilla Tervosen luontovalokuvakortit, LasinAika,  Nenni & Friends ja Ninnimoi Designin kortit.

null

Keittiö & siivous

Mummolan Lahjapuodista: patalaput, patakintaat, essut, pannumyssyt, Vilippuksen tiskirätit, vegaaniset Mummi & minä-astianpesuaineet, siivoussuihkeet ja pyykinpesuneste.

X